Sarah Sjöström ska utveckla havredryck för Oatly


Efter sex månader i rad med 50 procents försäljningstillväxt i Sverige tar havredrycksproducenten Oatly ännu ett steg mot att säkra sin position som en av världens mest spännande tillverkare av alternativa mjölkprodukter. Oatly har nu skrivit kontrakt med den tjugoettåriga svenska världsrekordhållaren i simning, Sarah Sjöström, som i ett långsiktigt samarbete kommer att bidra till att sprida budskapet om Oatlys näringsrika växtbaserade havreprodukter och företagets åtagande att skapa en mer hållbar framtid för vår planet.

– Vi ser inte det här som en traditionell PR-sponsring utan som en fantastisk möjlighet att få vara en del av och bidra till Sarahs strävan mot att bli en av de största simmarna genom tiderna, förklarar Oatlys VD Toni Petersson.

För en månad sedan meddelade Oatly att de inlett ett samarbete med den svenska surfaren Freddie Meadow för att utveckla en serie drycker som är särskilt utformade för idrottare i världsklass. Kontraktet med Sarah Sjöström går i samma linje. Enligt Oatly ligger grunden till samarbetet i en ömsesidig beundran. Sjöström har sedan länge gillat Oatlys produkter och Oatly har i sin tur inspirerats av Sjöströms otroliga resa och hennes fasta beslutsamhet över att bli inte bara en simmare i världsklass, utan världens bästa simmare.

– Sarah är en fantastisk idrottare, en av världens bästa. Hennes inställning och engagemang för det hon gör går väldigt naturligt i hand med hur Oatly arbetar. Vi tar ombord Sarah som en nyckelperson i vårt arbete med att ta fram en helt ny växtbaserad havredryck som är specialanpassad för att ge henne och andra idrottare näring och energi till att prestera ännu bättre. Genom att göra det så säkrar vi en framtid där Oatly fortsätter ha en ledande roll i utvecklingen av fler nyskapande växtbaserade produkter, och kanske ännu viktigare, en framtid där idrottare som Sarah kan hitta nya sätt att få ut mer av sin träning.

Läs också:  Nytt samarbete mellan Polar och Lidingöloppet ska ge en extra dimension till löpupplevelsen

– Jag älskar inte bara Oatlys produkter, jag älskar deras attityd och att deras budskap är genuint och äkta. Det känns fantastiskt att få vara en del av ett företag som faktiskt skapar förändring på riktigt. Det ska bli väldigt spännande att se vad samarbetet kommer att leda till, förklarar Sjöström.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!

Läs också:  Stina Nilsson och Ida Ingemarsdotter springer Ramundberget Trail