Nästa reklamuppdrag för PSG:s storstjärna: Active by Nature


Active By Nature är ett nystartat bolag som riktar sig mot idrottsföreningar och skolklasser. Lagförsäljning är sedan länge en djupt rotad företeelse i det svenska föreningslivet och PSG-spelaren kommer vara bolagets ambassadör och ansikte utåt. Samarbetet inleds omgående.

Kosovare Asllani förbereder sig just nu för ett stundande VM i Kanada efter en fin säsong i Paris Saint Germain som avslutades med en snöplig 1-2 förlust i Champions League finalen mot tyska FFC Frankfurt.

Som ambassadör för Active By Nature kommer Asllani vara företagets ansikte utåt och synas i allt från kampanjer till att ha en nyckelroll i bolagets sociala mediestrategi. Som grund i samarbetet ligger Kosovare Asllanis tycke för produkten Eat Natural barssamt det faktum att lagen får behålla hela 40 %.

– Det känns spännande att vara med på resan som detta nya bolag har framför sig samtidigt bidra till ungdomsidrotten som kommer få behålla en stor del av förtjänsten. Jag äter själv Eat Natural bars som mellanmål efter träning, säger Kosovare Asllani.

a9hrsesyn9mkrxwlmuyl

Active By Nature är ett nytt, ungt och ambitiöst bolag som siktar på att utmana de stora drakarna inom branschen med spännande produkter och ett vassare erbjudande. Active By Nature erbjuder i dagsläget mellanmålsbaren Eat Natural, men har redan nu planer på att utöka sitt sortiment med lämpliga mellanmål för aktiva människor.

– Det är otroligt kul och inspirerande att en av Sveriges största idrottskvinnor väljer att samarbeta med oss. Kosovare är en stor förebild för många, framförallt för unga tjejer, och vi är övertygade om att vi kommer nå vår målgrupp med hjälp av henne, säger Peter Sjöstrand, VD på Active By Nature.

Läs också:  SM i triathlon avgörs i Linköping 2020

Lagförsäljning är sedan länge en djupt rotad företeelse i det svenska föreningslivet. Många roliga minnen och en stärkt lagkänsla blir ofta resultatet när lag åker på cuper och träningsläger vilket motiverar många att fortsätta kämpa för att nå sina mål. Vare sig man är en stjärna i ett storsatsande PSG eller en drömmande ungdom på väg mot sina mål har man oftast gemensamt att man samlat in pengar till sitt lag. För Kosovare Asllani började vägen mot drömmen i småländska Vimmerby IF.

Om Active by Nature
Vi på Active by Nature älskar naturen och allt som den ger oss, därför säljer vi enbart noga utvalda produkter som är helt fria från onödiga tillsatser och smakförstärkare. Det är just den naturliga smaken tillsammans med den höga kvaliteten på våra råvaror som har gjort att våra bars har blivit så populära. Efterfrågan för hälsosamma och energirika mellanmål ökar ständigt i takt med att vi blir alltmer medvetna om vad vi, och framförallt vad våra barn, stoppar i munnen.

Vi har själva sålt en uppsjö av olika produkter under vår uppväxt men det har alltid varit en sak vi velat ändra på, nämligen att:

  • För liten del av vinsten går till laget/klassen

Därför erbjuder vi nu möjligheten för lag och skolklasser att kunna tjäna riktigt bra med pengar genom att sälja en produkt av hög kvalitet och samtidigt behålla hela 40%

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  De mest ovanliga, extrema och klassiska loppen i världen

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!