Här är innehållet i första numret av Magasin Spring


Nu återstår bara en vecka till Magasin Spring, som helhjärtat fokuserar på svensk löpning, når sina första läsare. Redan innan lanseringen har över 5 000 tidningar sålts.

– Jag skulle tro att detta är något av ett svenskt rekord i sammanhanget. Tidskrifter lanseras i regel i butik med förhoppningen att lösnummerköpare ska bli prenumeranter, men vi har lyckats väcka ett stort intresse redan från början, säger Springs grundare och chefredaktör BG Nilensjö. Första numret av Spring får en framträdande placering på landets Pressbyråer. Den kommer även att synas på bred front i andra butiker och på flygplatser.

En stor del av förarbetet med Spring har handlat om marknadsföring i samband med olika lopp och att vara aktiv på sociala medier. En del av innehållet:

·  Ett 24 timmars reportage med Johan Larsson, bäste svensk på Göteborgsvarvet

·  Möte med Midde Hamrin, som sprang damernas första OS-mara för 30 år sedan.

·  Säsongstips från chefredaktören

·  Stalltips och intervjuer inför Lidingöloppet

·  Norrköpings stadslopp under luppen

·  En träningsrunda med världens bästa 80-åring, Gunnar Nilsson från Malmö

·  Ett reportage om löparstaden Kalmar

·  Intervjuer med kvartetten som persade på maraton på friidrotts-EM i Zürich

·  Löpteknik med Robert Kronberg, Sverigebäst på 110 meter häck genom tiderna.

·  Lovande junioren Sarah Lahti gläntar på sin träningsdagbok

·  Andreas som gått från 43 till 35 minuter på milen under tolv månader

Magasin Spring ska leverera 100 sidor 8 gånger om året, premiärnumret omfattar hela 116 sidor.

– Vår målgrupp kan svara på frågan: ”Vad gör du på milen?”. Vi vill inte frälsa icke-löpare utan nå de som redan har hittat till sporten och som vill utvecklas. Det var drygt 900 000 svenskar som sprang ett lopp 2013. Där har vi målgruppen, säger chefredaktör BG Nilensjö.

Läs också:  Svenska Brukarföreningen: Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt stödjer avkriminalisering av narkotika

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!