Stockholm Tunnel Run snart fulltecknat


Stockholm Tunnel Run som genomförs den 22 november är nästan fulltecknat med över 35 000 anmälda löpare. Intresset för loppet är oerhört stort, som genomförs en enda gång som en invigning av Norra länken.

– Det är häftigt att det snart är fulltecknat, drygt 2,5 månad innan loppet. Det visar att intresset för löpning i Sverige är fortsatt riktigt stort, vilket är väldigt roligt, säger Tomas Hoszek Generalsekreterare för Lidingöloppet.

Stockholm Tunnel Run är ett 10 km-lopp som arrangeras den 22 november 2014 där alla är välkomna att vara med – allt från elit till motionär. De som deltar i loppet kommer att få en unik upplevelse i Norra Länkens tunnlar innan biltrafiken släpps på. Start och mål är i Värtahamnen.

– Vill man vara en del av detta once in a life time event är det hög tid att anmäla sig så snart som möjligt. Tillsammans med våra partners, adidas, Intersport, SJ, Tallink Silja och Sweco kommer löparna att få en häftig upplevelse i tunnlarnas värld den 22 november 2014, säger Anna Lundh, projektledare Stockholm Tunnel Run.

Norra länken är Norra Europas största vägtunnelprojekt som byggs av Trafikverket i samarbete med Stockholm Stad. Norra länken byggs för att förbättra trafiksituationen i Stockholm, men också för att minska miljöbelastningen. För mer information om Norra länken, besökwww.trafikverket.se/norralanken

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Läs också:  Lidingöloppet MTB och Bicycling i nytt samarbete

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!