Kampsportare lanserar nya suspensoarer – för både män och kvinnor


Det ska vara den första suspensoaren på marknaden som är ordentligt formad efter våra kroppar – både för män och kvinnor.

– Mitt mål med modellen är att ta fram en unik produkt som passar till alla sporter. Den ultimata prövningen är löpning eftersom ljumskarna pressas mot kroppen och skaver och är obekvämt, berättar Usama Aziz, utvecklare och kampsportare.

Usama Aziz har flera sportsliga meriter, så som två OS-deltaganden i brottning, landslagsboxare samt Europa 1:a 2010 i MMA. Han fortsätter:

– Produkten ska vara så bekväm att ha på sig att man t.o.m. ska kunna springa med den. Efter många år av utveckling och tester lyckades vi ta fram denna modell som jag kan springa över en mil i på ett bekvämt sätt utan irritation, skavsår, eller att den hindrade rörelser.

Suspensoar även för tjejer

När man lanserade sin första produkt, ”The Thai Cup 2.0”, fick man flera förfrågningar av tjejer som gärna ville ha en dammodell.

– En av dessa tjejer hade köpt vår herrmodell eftersom hon inte kunde hitta något annat på marknaden för damer som satt bättre. Därför valde vi att ta fram en speciellt framtagen dammodell och inkludera denna efter- frågade produkt i nya produktserien, berättar företaget i ett pressmeddelande.

Madde Vall, thaiboxare med EM-guld, VM-brons, SM-guld och nordisk mästare, utvecklar:

– När jag fick förfrågan att få vara med och ta fram en ny damsuspensoar tillsammans med Lo-bloo kände jag mig hedrad och stolt. Inte bara för att de är duktiga på suspensoarer utan också för att jag under flera år varit missnöjd med utbudet på marknaden. Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med slutresultatet och äntligen har jag en bekväm modell att träna i, förklarar hon.

Läs också:  Fitnessfestivalen och HYROX – en klockren matchning

 

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!