Träningsprogrammet för dig som hatar träning


Hatar du träning? Det är ok om du gör det. Vi människor är alla olika, vissa föredrar mineralvatten och andra vanligt vatten. Olikheten inkluderar även vårt förhållningssätt till träning.

För vissa är begreppet träning väldigt tydligt, för andra är det helt främmande och kanske rent av skrämmande.

Hur ska jag träna, vad ska jag göra? Vi anser, vilket också stöds av forskning, att fysisk aktivitet är ett framgångsrikt recept för välmående och vi vill hjälpa människor komma igång med sin träning.

Därför var det väldigt roligt när vi blev tillfrågade att delta i Friskis&Svettis spännande träningsprojekt. Friskis&Svettis utvecklade ett träningsprogram och en app för dem som vill komma igång med sin träning och vi tillfrågades om ville medverka i projektet som mentala coacher. Reklambyrån Åkestam Holst som Friskis&Svettis samarbetar med har stått för idé och formgivning. Vi blev glada att få frågan eftersom vi gillar Friskis&Svettis syn på träning som lustfylld och lättillgänglig.

Vi hoppas att appen kan hjälpa många att komma igång med träningen och ge dem en bra start. Det skulle kännas riktigt kul om personer som känner sig frustrerade över träning eller kanske rent av avskräckta kan få inspiration, idéer och i längden en bättre relation till träning.

”Mikael och Fredrik på Imagine that är två ledande idrottspsykologiska rådgivare och därför känns det bra att de coachar de som tränar med hjälp av vår app” säger Peter Wigert (Generalsekreterare för Friskis&Svettis).

Den nya träningsappen För dig som hatar träning är nu klar och finns att ladda ner.

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Läs också:  Först alla trapporna i Eiffeltornet – nu tv-tornet i Tallinn

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!