Nu kan du e-handla både receptfria och receptbelagda läkemedel hos Apoteket Hjärtat


Apotek Hjärtat presenterar nya apotekhjartat.se där kunderna på ett smidigt sätt kan handla både receptbelagda och receptfria läkemedel samt andra apoteksprodukter. Genom den nya kanalen e-handel ökas tillgängligheten för apotekskunderna. Nu kan man enkelt göra sina  inköp hos Apotek Hjärtat när och var som helst, oavsett om man använder dator, surfplatta eller mobiltelefon.

– Hjärtats e-handel ska förenkla och förstärka kundupplevelsen hos oss. Genom att finnas i flera kanaler kan vi ytterligare förbättra tillgängligheten och möta våra kunders behov vid olika situationer och tillfällen. E-handel är också ett sätt att nå över hela landet med vårt erbjudande, säger Anders Nyberg, vd Apotek Hjärtat.

Att kunna beställa produkter och läkemedel via internet är ett starkt önskemål från våra kunder. E-handel är därför en naturlig utveckling av Apotek Hjärtats kunderbjudande, samtidigt som den snabbt ökande försäljningen över nätet skapar affärsmöjligheter.

–  Vår ambition är att skapa en modern och branschledande hälsoportal. Det innebär att vi successivt kommer att lägga till nya funktioner till vår e-handel, säger Anders Nyberg.

Hjärtats nya webbplats erbjuder en rad fördelar anpassade till olika kundbehov, till exempel är det möjligt att filtrera fram specifika produktegenskaper såsom parfymfritt. Hjärtats system och lagerhållning för e-handel underlättar dessutom för dem som lever med sjukdom, till exempel föräldrar till barn med glutenallergi och stomipatienter.

Koll på dina recept
På apotekhjartat.se får du tillgång till flertalet av Hjärtats tjänster – var du vill och när du vill på dygnet. Det är enkelt att se om ditt läkemedel finns i lager. När du loggat in med e-legitimation kan du även se hur många uttag du har kvar på ditt recept och status på ditt högkostnadsskydd.

Läs också:  Hjärtat erbjuder snabb sjukvård i samarbete med Minutkliniken

Utbud och prissättning av läkemedel och övriga apoteksprodukter är desamma som i Apotek Hjärtats fysiska apotek. Precis som alltid är det utbildade farmaceuter som hanterar beställningarna av receptbelagda läkemedel. Beställningarna levereras med posten eller till närmaste Apotek Hjärtat av PostNord, vår samarbetspartner för distributionen till apoteken.

Uppkopplade apotekskunder
89 procent av Sveriges befolkning har idag tillgång till internet och som en följd av detta ökar också handeln via internet. Apotek Hjärtats kunder är vana vid att kommunicera med Hjärtat via dator, mobil och surfplatta, till exempel förses Klubb Hjärtats cirka 1,3 miljoner medlemmar med erbjudanden anpassade efter köpbeteende.

Apotek Hjärtat lanserade också tidigt populära webbtjänster som förenklar kundernas vardag: söktjänsten Hitta läkemedel som visar lagerstatus kom 2012, och Resehjälpen som hjälper kunderna att finna nyttig information och inköpslistor utifrån valt resmål, lanserades året därpå. Dessa tjänster integreras i den nya webbplatsen.

Så fungerar det – enkelt, tryggt och säkert

•  Gå till apotekhjartat.se och välj i vårt stora utbud.

•  För att köpa receptfria läkemedel eller andra produkter behövs ingen e-legitimation.

•  Ska du beställa receptbelagda läkemedel, måste du logga in med din e-legitimation som säkerställer din identitet. (Kontakta din bank om du saknar e-legitimation.)

•  När du loggat in kan du även hantera fullmakter och få uppdaterad information om ditt högkostnadsskydd.

•  Du kan välja om du vill ha din beställning skickad med posten (beroende på försändelsens storlek levereras den till din hemadress eller postens utlämningsställe). Du kan också välja att hämta din beställning på närmaste Apotek Hjärtat.

På apotekhjartat.se finns en instruktionsfilm om hur du hämtar ut läkemedel på recept som ska underlätta för alla som vill komma gång med att göra sina apoteksärenden via nätet.

Läs också:  Ellen Olsson tog hem sin tredje raka seger i Vansbro Tjejsim

Erbjudanden och rabatter

Ta reda på om du är pollenallergiker. Med KRY kan du träffa läkare via videosamtal, var du än befinner dig och nästan när som helst. Lär dig mer om pollen och allergier – testa KRY-appen HÄR!

Letar du nya träningskläder? Ange koden WELCOME10 och få 10 % rabatt på första köpet hos ICANIWILL! ICANIWILL är ett av träningsvärldens trendigaste varumärken. Med världen som marknad tillverkar de träningskläder från grunden – med målet att se Dig lyckas. KLICKA HÄR här för att inspireras av deras produkter.

Saknar din kropp något näringsämne? Hos Svensk Hälsokost kan du välja bland tusentals produkter – för välmående både på insidan och utsidan. KLICKA HÄR för att se sortiment och hitta erbjudanden som passar just dig.

Populära böcker

Löparglädje - från motion till ultradistans av Rune Larsson Stora stretchboken av Kristian Berg Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg Lek med tanken: Mental träning för barn och ungdom av Anders och Johan Plate Stora löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström

Det här inlägget innehåller affiliatelänker från KRY, ICANIWILL, Svensk Hälsokost och Bokus. Om du väljer att köpa något via dem tillfaller en liten ersättning till Dagens Träning. Ditt pris påverkas inte av ersättningen, som är nödvändig för att driva runt hemsidan. Tack för ditt stöd!